Naar Buiten met Chatilla van Grinsven

Bereid je voor op een bijzondere aflevering van "Naar Buiten Met...". Dit keer hebben we een bijzondere gast: de inspirerende Chatilla van Grinsven, bekend van haar indrukwekkende basketbalvaardigheden en haar deelname aan Expeditie Robinson.

Deze aflevering begint met een reis naar Twente waar Tjitze, Bram en Dennis verse asperges gaan halen. Terug in onze keuken gaan Tjitze en Chatilla aan de slag met deze asperges, en bereiden een overheerlijk gerecht in combinatie met Beemsterlands varken uit de Dutch Oven. Het geheel wordt verrijkt met een huisgemaakte chimichurrie, gemaakt van kruiden uit de natuur.

Maar daar blijft het niet bij! Samen met Dennis duikt Chatilla de kas in om tomaten te dieven en vuur te maken, net zoals ze deden in Expeditie Robinson. En samen met Bram gaat ze op avontuur in de wereld van wildplukken en paddestoelen kweken.

Chatilla's enthousiasme en positieve energie maken deze aflevering tot een ware belevenis. Duurzaamheid, lokaal voedsel en verbinding met de natuur zijn, zoals altijd, de hoofdingrediënten van onze show.

Mis deze aflevering niet! Bekijk het op ons YouTube-kanaal en sluit je aan bij de "Naar Buiten Met..." familie. Samen kunnen we leren, groeien en onze band met de natuur versterken.

Blijf ons volgen voor meer updates en spannende avonturen van "Naar Buiten Met...". We hebben nog veel meer verrassingen in petto!

Volgende
Volgende

De zaaikalender