Naar Buiten Met Yves Berendse

In de nieuwste aflevering van "Naar Buiten Met..." zijn we vereerd met de aanwezigheid van niemand minder dan de getalenteerde zanger Yves Berendse! We nemen Yves mee op een avontuur in de natuur, waar we samen de lokale flora en fauna ontdekken en een heerlijke quiche bereiden in een houtoven.

We beginnen onze dag met een wandeling door het bos, waar we op zoek gaan naar magnolia. Deze prachtige bloem is niet alleen een lust voor het oog, maar speelt ook een belangrijke rol in de natuur.

Vervolgens gaan we naar de moestuin, waar we samen met Yves uitjes poten. Hij leert over het belang van lokaal en duurzaam geteelde groenten en de voldoening die het werken in de moestuin kan geven. Dennis verteld over het klimaat en de uitdagingen die er zijn met de stijgende zeespiegel.

Het hoogtepunt van de dag is het bereiden van een overheerlijke quiche in de houtoven. Onder begeleiding van chef Tjitze van der Dam, bereidt Yves de quiche met verse ingrediƫnten uit de moestuin. Het resultaat is een smaakvol en hartig gerecht dat perfect past bij de sfeer van het buitenleven. Samen genieten we van de quiche en de gezelligheid rond de houtoven, terwijl we onze ervaringen en inzichten van de dag delen.

Vorige
Vorige

De zaaikalender

Volgende
Volgende

Wat is circulariteit?